ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 2018 - ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ : 15-5-2018

new logo 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 2018

 

Αθήνα, 23-04-2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, επικοινωνούμε και πάλι για να υπενθυμίσουμε σε όσους συναδέλφους δεν τακτοποίησαν την ετήσια συνδρομή τους για το 2018, να την φροντίσουν το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 15 Μαΐου 2018.

Ευελπιστούμε ότι, θα συμμεριστείτε την ανάγκη να στηρίξετε την πληθώρα των δράσεων που προγραμματίστηκαν για το 2018 (Κλινικής Έρευνας, Φαρμακοεπαγρύπνησης, Κλινικών μελετών, Ρόλου MSLs, Market Access), για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες, που οι δράσεις αυτές προσπορίζουν στα μέλη της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, τα τακτοποιημένα μέλη έχουν δωρεάν συμμετοχή στις επιστημονικές εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια της ΕΛ.Ε.Φ.Ι., δωρεάν πρόσβαση στο επιστημονικό περιοδικό «Αρχεία της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής», ελεύθερη πρόσβαση στο εκπαιδευτικό/ενημερωτικό υλικό στην ιστοσελίδα μας καθώς και δυνατότητα προνομιακής συμμετοχής στο διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης στην εξειδίκευση στην Φαρμακευτική Ιατρική σε συνεργασία με την IFAPP Academy & King’s College London.

Η δέσμευση της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. για τον ετήσιο προγραμματισμό και υλοποίηση των ανωτέρω δράσεων για τα μέλη της προϋποθέτει την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων.

Για την επιδίωξη αυτών των στόχων στηριζόμαστε στο βασικό έσοδο των εισφορών των μελών μας και σας παρακαλούμε να σταθείτε συνεπείς με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής του 2018 με το προβλεπόμενο ποσό των €30 στο λογαριασμό της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. μέσω web banking : «GR8701401940194002002001503, ALPHABANK» έως τις 15-05-2018 για την έγκαιρη ανανέωση της ιδιότητας του μέλους.

Χωρίς την τακτοποίηση της συνδρομής εντός της ορισμένης ημερομηνίας, τα οφέλη που εκπορεύονται από την ιδιότητα του μέλους και αφορούν στην εκπαίδευση, στην ενημέρωση και στην χρήση των άλλων υπηρεσιών, υποχρεωτικά θα διακοπούν, και το κόστος παρακολούθησης των εκδηλώσεων θα χρεώνεται σε πολλαπλάσια τιμή, όπως ισχύει για τα μη-μέλη.

Οι ατομικές συνδρομές αποτελούν βάσει καταστατικού βασική υποχρέωση των μελών για τη διασφάλιση της λειτουργίας και δημιουργικότητας της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. για την προσφορά έργου στα μέλη της.

Σε περίπτωση μη ανανέωσης της συνδρομής έως 15-05-2018, θα λάβετε τελική προειδοποίηση διαγραφής.

Με την πεποίθηση ότι, θα θελήσετε να ανανεώσετε έγκαιρα τη συνδρομή σας, σας καλούμε να παρακολουθείτε ενεργά & τακτικά τις εκδηλώσεις, δράσεις και ανακοινώσεις στο site www.elefi.gr .

 

Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

 

Η Πρόεδρος                  

Η Γενική Γραμματέας                              

Η Ταμίας

Δρ. Βαρβάρα Μπαρούτσου  

Άντζελα Βερναδάκη                      

Veronique Schaaf        

forum

Ανακοινώσεις

  • 15.05.2018

    Εταιρεία παροχής υπηρεσιών φαρμακοεπαγρύπνησης, ζητεί για μερική απασχόληση
  • 21.07.2017

    Δελτίο Τύπου ΕΛ.Ε.Φ.Ι. 20-07-2017
  • 21.07.2017

    ELEFI Πεπραγμένα 3ου Συνεδρίου

antaea

menarinibanner

abbviebanner

elpencarestbanner

galenicacarestbanner

aidpluscarestbanner

4HEALTH_BANNER

pharmassisstbanner

ZEIN BANNER

Πνευματικά δικαιώματα © 2012 ΕΛ.Ε.Φ.Ι.. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των άρθρων και των παρουσιάσεων δεν απηχεί κατ΄ανάγκη τις θέσεις της ΕΛ.Ε.Φ.Ι