Προσυνεδριακό Φροντιστήριο - Σχεδιασμός και υλοποίηση κλινικών μελετών - τι πρέπει να γνωρίζουμε σήμερα -ΕΛ.Ε.Φ.Ι 11-12-2017 ,10:00-14:00

 elefi

Αγαπητοί φίλοι &μέλη της ΕΛΕΦΙ ,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στο φροντιστήριο που οργανώνει  η ΕΛ.Ε.Φ.Ι., με αφορμή το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας https://www.healthpolicycongress.gr/ κατόπιν αιτήματος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου.

 

Το φροντιστήριο σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί χάρη  στην πολύτιμη ,εθελοντική και αφιλοκερδή συμβολή μελών της  ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

 

Το φροντιστήριο αφορά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των κλινικών μελετών, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση γύρω από τη μεθοδολογία & το σχεδιασμό των κλινικών μελετών, εστιάζοντας σε επίκαιρα & πρακτικά θέματα που αφορούν στη διεξαγωγή των κλινικών μελετών. Επιπλέον, το φροντιστήριο θα εισάγει τους συμμετέχοντες σε βασικές έννοιες που αφορούν στα αποτελέσματα που προκύπτουν από την ανάλυση των δεδομένων από την κλινική πράξη (Real world Evidence), δηλαδή τα αποτελέσματα εκτός των τυχαιοποιημένων κλινικών μελετών.

                                                                                    

Το περιεχόμενο του φροντιστηρίου έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να απευθύνεται σε επιστήμονες, Επαγγελματίες Υγείας, Ακαδημαϊκούς-Ερευνητές, στελέχη ιδιωτικών εταιριών οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, στελέχη δημόσιων οργανισμών (Nοσοκομεία, Υπουργείο Υγείας, ΕΟΦ, Εθνική Επιτροπή Δεοντολογίας), φοιτητές Επιστημών Υγείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο φροντιστήριο:

https://www.healthpolicycongress.gr/

 

Παρακαλούμε  όπως ενημερώσετε συναδέλφους σας οι οποίοι θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή, όπως και  άλλα μέλη που μπορεί να έχουν σχετικό αντικείμενο και ενδιαφέρον (ερευνητές, ακαδημαϊκοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές επιστημών υγείας  , κλπ).

 

Με εκτίμηση,

 

 Βαρβάρα Μπαρούτσου    Άντζελα Βερναδάκη
 Πρόεδρος ΕΛ.Ε.Φ.Ι    Γενική Γραμματέας ΕΛ.Ε. Φ.Ι

 

                                                      

 

                                                                   

forum

Ανακοινώσεις

  • 15.05.2018

    Εταιρεία παροχής υπηρεσιών φαρμακοεπαγρύπνησης, ζητεί για μερική απασχόληση
  • 21.07.2017

    Δελτίο Τύπου ΕΛ.Ε.Φ.Ι. 20-07-2017
  • 21.07.2017

    ELEFI Πεπραγμένα 3ου Συνεδρίου

antaea

menarinibanner

abbviebanner

elpencarestbanner

galenicacarestbanner

aidpluscarestbanner

4HEALTH_BANNER

pharmassisstbanner

ZEIN BANNER

Πνευματικά δικαιώματα © 2012 ΕΛ.Ε.Φ.Ι.. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των άρθρων και των παρουσιάσεων δεν απηχεί κατ΄ανάγκη τις θέσεις της ΕΛ.Ε.Φ.Ι