ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Νέο Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

 

elefi

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Νέο Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

 

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2017 - Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής μετά τις προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες της 17ης Ιουνίου 2017.

Ευχαριστούμε το εκλογικό σώμα της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. για την εμπιστοσύνη του στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση και μετά από ψηφοφορία κατέληξε ομόφωνα στην σύνθεση του και ανάληψη καθηκόντων ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Βαρβάρα Μπαρούτσου

Αντιπρόεδρος: Tζούλια Βασιλειάδου

Γενικός Γραμματέας: Άντζελα Βερναδάκη

Ταμίας : VeroniqueSchaaf

Μέλη: Αθανάσιος Χανιώτης, Ιωάννης Πέτροβας, Βάλια Λαμπρούση

Με την σημαντικά ανανεωμένη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, την υποστήριξη όλων των μελών και τη στενή συνεργασία με τους αφυπηρετήσαντες συναδέλφους του προηγούμενου Δ.Σ. θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ΕΛ.Ε.Φ.Ι. πιο κοντά στην επίτευξη των επιστημονικών και στρατηγικών επιδιώξεων της, ως αξιόπιστο, αντικειμενικό, εξειδικευμένο και σημαντικό συνομιλητή με ερευνητικούς φορείς, επιστημονικές εταιρείες και θεσμικούς εταίρους σχετιζόμενους με την Βιοϊατρική Έρευνα, τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση στην Φαρμακευτική Ιατρική και το Δημόσιο Διάλογο για την Υγεία.

Στην προσπάθεια μας αυτή θα προσκαλέσουμε νέους και έμπειρους συναδέλφους, τακτικά ή αρωγά μέλη αλλά και φίλους της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. να συμβάλλουν ενεργά με τις ιδέες, εμπειρίες και απόψεις τους στην διαμόρφωση των δραστηριοτήτων μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας το διπλό τεύχος (12ο – 13ο) του περιοδικού Αρχεία ΕΛ.Ε.Φ.Ι. – τεύχος που καλύπτει  τα πεπραγμένα του επιτυχημένου 3ου Συνεδρίου της ΕΛ.Ε.Φ.Ι., ενώ σύντομα  θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών μας δράσεων για το 2018, όπως και άλλες επιστημονικές πρωτοβουλίες πιστοποίησης στην Φαρμακευτική Ιατρική και συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς.

Μείνετε κοντά μας, η φωνή & υποστήριξη σας είναι έμπνευση για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

 

 Η Πρόεδρος   Η Γενική Γραμματέας  Η Ταμίας
 Βαρβάρα Μπαρούτσου   Άντζελα Βερναδάκη  VeroniqueSchaaf

 

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.elefi.gr

Για την επικοινωνία σας με την ΕΛ.Ε.Φ.Ι. απευθυνθείτε στο president@elefi.gr και  info@elefi.gr

 

 

Λίγα λόγια για την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι)

 

Η ΕΛ.Ε.Φ.Ι είναι επιστημονική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1991 με έδρα την Αθήνα.

 

Σκοποί της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. είναι: 

 

 • Η προαγωγή και η ανάπτυξη των επιστημονικών εν γένει δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη φαρμακευτική ιατρική  και ιδίως την κλινική έρευνα, τις κανονιστικές υποθέσεις για την ανάπτυξη και κυκλοφορία των φαρμακευτικών σκευασμάτων , την ασφάλεια των φαρμάκων &την φαρμακοεπαγρύπνηση, την ιατρική πληροφόρηση ,τη βιο πληροφορική και σχετικούς  τομείς .
 • Η προαγωγή της επιστημονικής και επαγγελματικής εξειδίκευσης των μελών της.
 • Η ανάπτυξη και καλλιέργεια επιστημονικών αλληλεπιδράσεων και  συνεργασιών  με θεσμικούς φορείς , διακρατικούς οργανισμούς και   επιστημονικές εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
 • Η οργάνωση εθνικών και διεθνών ημερίδων-συμποσίων και συνεδρίων για την Βιοατρική Έρευνα και την Φαρμακευτική Ιατρική.
 • Η συμμετοχή δια αντιπροσώπων της σε επιστημονικές εταιρίες συναφούς αντικειμένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Η ΕΛ.Ε.Φ.Ι. δέχεται ως μέλη Ιατρούς, Φαρμακοποιούς, Επιστήμονες Υγείας , πτυχιούχους βιολογικών & βιοιατρικών  επιστημών, οι οποίοι ασχολούνται με κλινικές μελέτες (έρευνα), επιδημιολογία, ασφάλεια φαρμάκων & φαρμακοεπαγρύπνηση, Κανονιστικές Υποθέσεις & εγκρίσεις φαρμάκων, ιατρική πληροφόρηση, διασφάλιση ποιότητας, οικονομικά της υγείας  Real World Data, βιοπληροφορική και   βιοστατιστική.

 

Τακτικά μέλη της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. μπορεί να είναι:

 

 • κάθε κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών, ο οποίος εργάζεται είτε στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα , είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας , σε τομέα σχετικό με τη φαρμακευτική ιατρική ,όπως αναλύεται ανωτέρω.
 • κάθε πανεπιστημιακός (μέλος ΔΕΠ) σε συγγενές με την φαρμακευτική ιατρική επιστημονικό πεδίο
 • κάθε ερευνητής στο πεδίο της φαρμακευτικής έρευνας 

 

forum

Ανακοινώσεις

 • 15.05.2018

  Εταιρεία παροχής υπηρεσιών φαρμακοεπαγρύπνησης, ζητεί για μερική απασχόληση
 • 21.07.2017

  Δελτίο Τύπου ΕΛ.Ε.Φ.Ι. 20-07-2017
 • 21.07.2017

  ELEFI Πεπραγμένα 3ου Συνεδρίου

antaea

menarinibanner

abbviebanner

elpencarestbanner

galenicacarestbanner

aidpluscarestbanner

4HEALTH_BANNER

pharmassisstbanner

ZEIN BANNER

Πνευματικά δικαιώματα © 2012 ΕΛ.Ε.Φ.Ι.. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των άρθρων και των παρουσιάσεων δεν απηχεί κατ΄ανάγκη τις θέσεις της ΕΛ.Ε.Φ.Ι